Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul misiunilor de luni, 6 iunie

În cursul zilei de ieri, 6 iunie a.c., salvatorii harghiteni au acționat pentru gestionarea a 10 misiuni pentru acordarea de prim ajutor.

Una dintre intervențiile relevante, de ieri, a avut loc pe D.N.13/A, în localitatea Lupeni, unde o motocicletă a intrat în coliziune cu un autoturism. Echipajele ajunse la fața locului au constatat faptul că, în urma accidentului, au rezultat două victime. Din nefericire, din cauza impactului puternic și a leziunilor suferite, motociclistul, un bărbat de 44 de ani, și-a pierdut viața. Paramedicii SMURD au acordat măsuri de prim ajutor unei femei de 50 de ani, pasageră pe motocicletă, care prezenta multiple traumatisme, ulterior aceasta fiind transportată la spital, de către echipajul SAJ Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost transmise mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența urșilor în Băile Tușnad.

Pe lângă aceste situații, pompierii militari harghiteni continuă acțiunile desfășurate în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin activități specifice din zona de frontieră.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.               

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.