Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore (15 septembrie)

În cursul zilei de ieri, 15.09.2022, pompierii salvatori harghiteni au intervenit în 6 situații de urgență, 5 dintre acestea fiind pentru acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

În afara acestor misiuni, colegii noștri din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, în cooperare cu SVSU Sântimbru, au acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată (baloți), ce s-a manifestat pe o suprafață de circa 50 ari, în Sântimbru.

Concomitent cu misiunile desfășurate, pompierii militari harghiteni acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucraineni veniți în România, prin activități specifice din zona de frontieră. 

În continuare, pompierii salvatori rămân la datorie pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.