Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: bilanțul operativ al ultimelor două zile

În ultimele două zile, pompierii militari harghiteni au gestionat peste 20 de intervenții. Cea mai mare parte din activitatea desfășurată de salvatori este reflectată în intervențiile pentru acordarea primului ajutor, 21 de persoane primind asistență medicală.

„Totodată, echipajele Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc și SVSU Praid au acționat, în cooperare, la o misiune de stingere a unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, în comuna Praid, strada Oborului. În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta la acoperiș, cu posibilitate de propagare la întreaga anexă gospodărească, precum și la clădirile învecinate. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp, fiind astfel limitat pericolul extinderii. În urma acestuia, au ars: acoperișul din lemn, cu învelitoare din ondulină, pe o suprafață de aprox. 35 mp și circa 200 kg fân depozitat lângă anexă. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de 75.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 11.000 lei.”,  a transmis  ISU Harghita.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.