Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Marți, 13 iulie, 13 intervenții ale pompierilor militari

În cursul zilei de ieri, 13 iulie, 13 intervenții au fost gestionate de salvatorii harghiteni.  Pompierii militari au acționat la o misiune de deblocare ușă apartament, în municipiul Miercurea Ciuc, iar 12 persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD, dintre care una în urma producerii unui accident rutier, pe DE 578, sat Ciobotani, comuna Stânceni, județul Mureș.

Astfel, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița a acordat primul ajutor unui bărbat, în vârstă de 57 de ani, care prezenta contuzii la nivelul capului și la membrul inferior stâng, survenite în urma unui accident rutier, în care a fost implicată o autoutilitară. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal Toplița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 5 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența animalelor sălbatice (urși), în Băile Tușnad (4) și Toplița (1).

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *