Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Misiunile pompierilor din ultimele 2 zile

În ultimele 48 de ore, au fost înregistrate 16 solicitări pentru acordarea de prim ajutor, 16  persoane aflate în dificultate fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, iar echipajele operative au fost solicitate să intervină la o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier.

De asemenea, în perioada de referință, la nivelul județului Harghita, au fost transmise mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în municipiul Toplița.

În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE  ȘI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.