Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Misiunile pompierilor militari desfășurate ieri, 5 iulie

Luni, 5 iulie, 14 persoane au primit ajutor din partea echipajelor SMURD, din care două în urma producerii unor accidente rutiere.

Astfel, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 3 Corbu a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier, fiind accidentat conducătorul unui atelaj hipo, bărbat, în vârstă de 63 de ani, care acuza dureri la nivelul spatelui. După acordarea asistenței medicale de urgență, pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal Toplița.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale unei bicicliste, în vârstă de 44 ani, în urma producerii unui accident rutier, în municipiul Odorheiu Secuiesc. Victima a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Totodată, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența animalelor sălbatice (urși), în localitățile Băile Tușnad și Tușnad.

  • informații furnizate de ISU Harghita, Compartimentul Informare și Relații Publice

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.