Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Misiunile salvatorilor din ultimele 48 de ore (14-15 martie)

În ultimele două zile (14-15 martie a.c.), echipajele de stingere au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, iar echipajele SMURD au intervenit la 6 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Un incendiu s-a produs, ieri seară, în localitatea Sândominic, la o construcție dezafectată. Echipajele de intervenție din cadrul Punctului de Lucru Bălan și SVSU Sândominic ajunse la locul solicitării au constatat că incendiul se manifesta la întreaga construcție, pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Pompierii au lichidat incendiul, fără a fi înregistrate victime.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 4 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în Odorheiu Secuiesc, zona Szejke.

În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.                                             

COMPARTIMENTUL INFORMARE

ŞI RELAŢII PUBLICE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.