Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmi francezi, în vizită la C.P.P.C.J. Gheorgheni

Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni a primit joi, 20 mai, vizita a doi jandarmi francezi, domnul colonel Chabrol Patrik, atașat pentru afaceri interne la Ambasada Franței și domnul plutonier adjutant șef Gaudin Laurent, responsabil cu cooperarea interinstituțională.

Aceștia și-au dorit să ia contact cu activitățile de formare profesională din Centru, în vederea perpetuării relațiilor de excepție statornicite între cele două instituții înfrățite.

„Cei doi demnitari au fost plăcut impresionați de calitatea actului de învățământ, de modul în care sunt transmise cunoștințele în domeniul intervenției profesionale și de înalta calificare a personalului cu atribuții didactice din unitatea noastră.”, a precizat purtătorul de cuvânt al al C.P.P.C.J. Gheorgheni.

 

Vizita oficială s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă în care cei doi jandarmi francezi au apreciat disponibilitatea și deschiderea colectivului Centrului către orice formă de diversificare a metodelor din domeniul formării profesionale continue.

  „Apreciem că activitatea a fost una benefică și ne dorim ca această colaborare să aducă un plus valoare actului de pregătire a militarilor jandarmi.  Mulțumim celor doi colegi jandarmi francezi și îi asigurăm de interesul nostru pentru diversificarea programelor comune de pregătire.”, a conchis purtătorul de cuvânt al al C.P.P.C.J. Gheorgheni.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *