Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Jandarmi noi la IJJ Harghita. 11 tineri absolvenți au preferat să-și înceapă cariera în Harghita

Jandarmii de la IJJ Harghita au primit în rândurile lor 11 absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. Tinerii au ales, în momentul repartiției, să-și facă debutul în meseria de jandarm la Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita.

Inspectorul șef Dan Iamandi le-a prezentat noilor săi colegi istoricul, misiunile, activităţile unităţii și repartizarea lor pe funcțiile vacante. În perioada următoare, noii jandarmi vor urma, sub directa coordonare a tutorilor profesionali, un program de pregătire pe parcursul căruia vor cunoaşte specificul activităţilor şi misiunilor ce revin instituției în zona sa de competenţă, concomitent cu executarea misiunilor specifice, dar şi aspecte privind modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor.

De asemenea, a fost stabilit programul imediat de integrare a acestora în echipa jandarmeriei harghitene, tutorii profesionali fiind cei care îi vor ghida în activitatea profesională și îi vor ajuta să-și pună în valoare cunoștințele dobândite pe parcursul studiilor.

Inspectorul șef le-a transmis celor 11 tineri absolvenți un cuvânt de bun venit în rândul cadrelor militare, dorindu-le succes în carieră.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *