Jandarmii au recuperat o oaie de la un hoț din Toplița

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Joi, 25 februarie a.c., în jurul orei 16:00, o patrulă de jandarmerie a fost solicitată verbal pentru a acorda sprijin în recuperarea unei ovine.

Bărbatul le-a povestit jandarmilor că dintr-o turmă de ovine aflată la păscut în zona numită Dealul Mănăstirii, a fost sustrasă o oaie de către un bărbat și transportată în strada Târgului. Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată, unde au găsit bunul sustras, iar pe baza crotaliei vizuale și după contactarea medicului veterinar a fost identificat proprietarul de drept.

Ovina a fost predată posesorului de drept, iar bărbatului de 42 de ani din municipiul Toplița care a sustras oaia, jandarmii i-au întocmit actele premergătoare, sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de articolul 228, alineatul 1 din Codul Penal, respectiv „luarea unui bun mobil din posesia(..) altuia, fără consimțământul acestuia, în scopul de a și-l însuși pe nedrept”.

Dosarul cu actele de sesizare urmează a fi predat Poliției Municipiului Toplița, în vederea continuării cercetărilor.

 COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy