Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii au recuperat o oaie de la un hoț din Toplița

Joi, 25 februarie a.c., în jurul orei 16:00, o patrulă de jandarmerie a fost solicitată verbal pentru a acorda sprijin în recuperarea unei ovine.

Bărbatul le-a povestit jandarmilor că dintr-o turmă de ovine aflată la păscut în zona numită Dealul Mănăstirii, a fost sustrasă o oaie de către un bărbat și transportată în strada Târgului. Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată, unde au găsit bunul sustras, iar pe baza crotaliei vizuale și după contactarea medicului veterinar a fost identificat proprietarul de drept.

Ovina a fost predată posesorului de drept, iar bărbatului de 42 de ani din municipiul Toplița care a sustras oaia, jandarmii i-au întocmit actele premergătoare, sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de articolul 228, alineatul 1 din Codul Penal, respectiv „luarea unui bun mobil din posesia(..) altuia, fără consimțământul acestuia, în scopul de a și-l însuși pe nedrept”.

Dosarul cu actele de sesizare urmează a fi predat Poliției Municipiului Toplița, în vederea continuării cercetărilor.

 COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.