Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni au un nou prim- adjunct

Începând cu data de 30 octombrie 2015, maiorul Mihalache Dănuț a fost numit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef  la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita, în urma promovării concursului organizat de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Domnul maior Mihalache Dănuț a fost prezentat în cadrul unei ședințe la care au luat parte cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita. Totodată, inspectorul şef a dat citire ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române de numire în funcţia de prim – adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita. Funcția a fost ocupată până la data de 15 septembrie a.c., de către domnul locotenent- colonel Cigăran Adrian Vasile, domnia sa promovând concursul de ocupare a funcției de inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj. Ulterior pe această funcție a fost împuternicit pe o perioadă de până la 6 luni, domnul locotenent- colonel Strătulat Silviu, comandantul Detașamentului 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc.

Domnul maiorul Mihalache, în vârstă de 37 de ani, este originar din judeţul Vaslui,  fiind absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” arma jandarmi,  promoţia 2001. De asemenea,  prim adjunctul  inspectorului şef a absolvit studii de masterat, precum şi numeroase cursuri de carieră, atât în țară cât și în străinătate.

A fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din luna iulie a anului 2001, îndeplinind pe parcursul carierei o serie de funcţii de conducere în cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Bacău şi Tulcea.

Deasemenea, în anii 2011 și 2013 a făcut parte din contingetele de jandarmi care au executat misiuni de instruire şi perfecţionare a forţelor de ordine din Afganistan, în cadrul Comandamentului NTM-A și ISAF/NTM- Afganistan, fiind decorat cu Emblema de merit „În slujba păcii” clasa a II-a.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.