Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni vor asigura ordinea şi siguranţa publică cu ocazia comemorării Revoluţiei de la 1848 şi a sărbătoririi Zilei maghiarilor de pretutindeni

Miercuri, 15 martie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, la nivelul judeţului Harghita, cu ocazia manifestărilor prilejuite de comemorarea Revoluţiei de la 1848 şi a sărbătoririi Zilei maghiarilor de pretutindeni.

Misiunea jandarmilor este de a menţine un climat de linişte publică, de a asigura protecţia participanţilor la manifestaţiile de comemorare şi deplasarea acestora în condiţii de siguranţă, precum şi buna desfăşurare a tuturor activităţilor cetăţeneşti şi instituţionale.
Jandarmeria, conform atribuțiilor ce-i revin, asigură și protejează dreptul constituțional al cetățenilor de a organiza adunări publice, atâta timp cât acestea se desfășoară pașnic.
IJJ Harghita recomandă tuturor participanților să manifeste un comportament paşnic şi civilizat şi să respecte indicațiile făcute de organizatorii adunărilor publice, împuterniciţii acestora sau organele de ordine.

De asemenea, cetăţenii că pot solicita permanent sprijinul forţelor de ordine prezente la faţa locului sau pot apela Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în caz de nevoie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.