Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jocul copiilor cu focul a cauzat incendiul la vila din Băile Tușnad

Foto: ISU Harghita

 

În această după-amiază, peste 40 de pompieri militari și civili din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc și SVSU Băile Tușnad, Sânmartin și Sânsimion, au intervenit, timp de peste 4 ore, pentru stingerea unui incendiu produs la o vilă, din stațiunea Băile Tușnad.

Suprafața afectată este de aproximativ 500 de metri pătrați. Au acționat cinci autospeciale de stingere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. La sosirea echipajelor de intervenție, ardea generalizat acoperișul cu învelitoare din țiglă și mansarda din lemn, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, incendiul propagându-se și la etajul inferior, cu pericol de extindere la clădirile învecinate.

Au ars, în totalitate, acoperișul și mansarda, etajul I a fost afectat, în proporție de 60%, iar la nivelul demisolului, construit din piatră, au ars doar elemente de construcție prăbușite de la nivelele superioare.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind jocul copiilor cu focul.

S-au salvat și protejat, în urma intervenției, bunuri materiale în valoare de 800.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 300.000 lei.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *