Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Județul Harghita, sub Cod Galben de furtuni și ploi abundente până sâmbătă seara

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat atenționările de vreme rea pentru această perioadă. Județul Harghita se află sub Cod Galben de furtuni și ploi abundente.

COD GALBEN

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate
Interval de valabilitate: 03 iulie, ora 10:00 – 03 iulie, ora 23:00

În intervalul menționat în Maramureș, local în Transilvania, la munte, în nordul Munteniei și sudul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…40 l/mp.
      Notă: Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala și în restul teritoriului, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp, îndeosebi în est, sud-est și vest.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.




Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *