Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunor: „1918 a însemnat o înfrângere pentru noi”. Dragnea: „Mi-a stricat feng-shui-ul declarația domnului Kelemen Hunor”

marea-unirePreședintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, 6 noiembrie, la Cluj, că momentul decembrie 1918, când pentru România a avut loc Marea Unire, pentru comunitățile maghiare a însemnat o mare înfrângere.

„Se apropie 2018, momentul când se va aniversa 100 de ani de la Marea Unire. Nu ne este indiferent în ce stare sufletească vom ajunge noi să fim martori la acele aniversări. S-au făcut promisiuni acolo, s-au scurs 100 de ani, sunt patru generații. Acel moment, 1918, a însemnat o înfrângere pentru noi, să fie clar acest lucru. Nu poți uita durerea cauzată de această înfrângere, nu poți să treci peste durerea aia. Dar așa cum au trecut alții peste acele momente dificile, au spus ‘putem jeli, dar acest lucru trebuie la un moment dat să se încheie’, trebuie să continuăm cu munca. Noi, la fel ca generațiile de dinaintea noastră, trebuie să spunem că se poate, că trebuie să ne concentrăm pe valori, pe valorile transilvane, că merită să construiești un viitor în această țară”, a spus Kelemen Hunor, liderul UDMR.

Liviu Dragnea, liderul PSD a spus că afirmațiile lui Kelemen Hunor „i-au stricat feng shui-ul” și consideră că liderul UDMR s-a înscris într-un registru are îi aparține lui Tokes Laszlo.

„Recunosc că mi-a stricat și mie feng-shui-ul declarația domnului Kelekmen Hunor. Încerc să îmi revin (…) Face parte dintr-un registru care parcă îi aparține domnului Tokes. Vrea să ia mai multe voturi? Oricum au voturile asigurate, dar declarația rămâne. Eu nu le uit”, a arătat Dragnea conform Agerpres.
3 comentarii la “Kelemen Hunor: „1918 a însemnat o înfrângere pentru noi”. Dragnea: „Mi-a stricat feng-shui-ul declarația domnului Kelemen Hunor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.