Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunor, Cseke Attila, Novák Eduárd și Tánczos Barna, în județul Harghita

 Actualizare! Schimbare de locație:  Viceprim-ministrul și cei trei miniștri ai UDMR vor participa joi și vineri (1 și 2 aprilie) la vizite de lucru și la întâlniri cu mai mulți primari din județul Harghita.

Cu acest prilej Kelemen Hunor, Cseke Attila, Tánczos Barna și liderii locali vor susține conferințe de presă despre investițiile în derulare, după cum urmează: joi, la ora 14,00, în sala de ședințe a Consiliului Local Gheorgheni, iar la ora 18.00 în sala Laurus 3 al hotelului Hunguest Hotel Fenyő din Miercurea Ciuc.

*****

Viceprim-ministrul și cei trei miniștri ai UDMR vor participa joi și vineri (1 și 2 aprilie) la vizite de lucru și la întâlniri cu mai mulți primari din județul Harghita.

Cu acest prilej Kelemen HunorCseke AttilaTánczos Barna și liderii locali vor susține conferințe de presă despre investițiile în derulare, după cum urmează: joi, la ora 14,00, în sala de ședințe a Consiliului Local Gheorgheni, iar la ora 18:00 la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *