Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kelemen Hunor susține dezvoltarea municipiului Gheorgheni: „Locuitorii merită ca orașul să iasă din impas și să urmeze calea progresului”

Vicepremierul Kelemen Hunor a a avut joi, 1 aprilie, o vizită de lucru în județul Harghita. Acesta a fost însoțit de  miniștri Cseke Attila și Tánczos Barna, iar primele discuții au avut loc cu liderii locali din municipiul Gheorgheni, despre subvențiile guvernamentale.

Participăm la o vizită de lucru în județul Harghita cu miniștri Cseke Attila și Tánczos Barna, unde am discutat, mai întâi, cu liderii locali din regiunea Gheorgheni despre subvențiile guvernamentale. Vineri Guvernul va împlini o sută de zile de activitate. Pe lângă faptul că a trebuit să luăm măsuri foarte urgente și necesare în contextul pandemiei, a trebuit să adoptăm și bugetul anual și a trebuit să întocmim și un Plan Național de Redresare și Reziliență, prin care România va avea la dispoziție 30 de miliarde de euro sprijin din partea UE”, a  precizat Kelemen Hunor.

Conform acestuia, județul Harghita primește fonduri substanțiale din buget.

Cel mai important este că, în acest an, 22 de milioane de lei vor fi alocate spitalelor din județ, dintre care 6,4 milioane de lei Spitalului din Gheorgheni. Bazinul de înot se va finaliza în curând, patinoarul trebuie modernizat, construcția rețelei de canalizare a orașului și extinderea rețelei de apă sunt, de asemenea, sarcini importante, pe care trebuie să le îndeplinim. O altă veste bună pe care o aducem locuitorilor din Gheorgheni este că, la propunerea UDMR, Guvernul a aprobat ieri că orașul își poate folosi stema proprie”, a mai menționat vicepremierul.

Kelemen Hunor a mai afirmat că susţine dezvoltarea regiunii Gheorgheni, a orașului, deoarece,  „locuitorii merită ca orașul să iasă din impas și să urmeze calea progresului.”

sursa foto: Facebook/ Tamas G önczy

 
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *