Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În Harghita, la o singură grădiniţă s-au suspendat cursurile

Cursurile au fost suspendate marţi la o grădiniţă din localitatea Ciucsângeorgiu, după ce s-a defectat centrala termică. Restul unităţilor şcolare din Harghita funcţionând fără probleme, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute.
Inspectorul şcolar general Petru Gârbea a declarat pentru AGERPRES că la Ciucsângeorgiu s-a reuşit, deja, să se remedieze defecţiunea la centrala termică, se efectuează mai multe probe şi dacă situaţia va reveni la normal cei 32 de copii care învaţă acolo vor veni mâine la grădiniţă.
Referitor la faptul că în Harghita nu s-au suspendat cursurile, în ciuda temperaturilor scăzute, care au ajuns marţi dimineaţă la minus 29 grade Celsius la Miercurea Ciuc, inspectorul şcolar general a precizat că de la unităţile şcolare s-au primit semnale că încălzirea în clase este corespunzătoare, că microbuzele funcţionează fără probleme, drept urmare nu a fost nevoie de oprirea activităţii, mai ales că astfel de valori sunt obişnuite în judeţ.

Sursa: Agerpres
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.