Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Lanțul de magazine Amigo este sponsorul principal al concursului talente muzicale pentru persoane cu dizabilități

Foto: Amigo

Pe data de 23 decembrie lanțul de magazine Amigo, care este prezentîn județele Harghita și Covasna a donat suma de 5.890lei pentru organizarea concursului de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități, organizată pentru a doua oară de către Fundația United by Music, în parteneriat cu Fundația Creștină Diakonia din Sfântu Gheorghe.

 

Câștigă la noi săptămânal, în timp ce faci fapte bune! Între 1-20 decembrie, cu acest slogan, lanțul de magazine Amigo a anunțat un concurs, clienții care au cumpărat produse marca Klass au sprijinit persoanele cu dizabilități talentate. Cei care au participat la joc au fost răsplătiți și cu premii valoroase de către lanțul de magazine.Pentru a participa la tombolă(promovat și pe Facebook), clienții trebuia să cumpere cel puțin două produse marca Klass și erau ghidați să se înscrie printr-un comentariu sub post, cu textul „Susțin talentul persoanelor cu dizabilități!” Pe tot durata campaniei, lanțul de magazine a oferit 30% din profit, după vânzarea produselor Klass pentru Fundația United by Music și Fundația Creștină Diakonia din Sfântu Gheorghe, care sunt organizatorii concursului menționat.

Acest concurs de talente din Transilvania îmbrățișează persoanele cu dizabilități talentați și le oferă o șansă de a-și construi o carieră. Să le susținem împreună!”,așa a sunat apelul pentru participare. Între 1-20 decembrie în fiecare zi de vineri câștigătorii au fost anunțați pe baza comentariilor pe care s-au adunat sub postul Facebook.Săptămânal numele câștigătorilor au fost afișate în magazinele Amigo și pe pagina de Facebook. Pe durata concursului lanțul de magazine a oferit premii valoroase pentru clienți care au participat; 4 coșuri de cumpărături în valoare de 200 RON, 3 brazi Nordmann, 2 vouchere de câte 300 RON și un televizor LED HD de 80 cm. Promoția cu premii a magazinelor Amigo s-a dovedit a fi populară și în acest an, în total au participat 602de persoane și s-a acumulat o sumă de 5.890lei, drept donație.

Acești bani vor fi folosiți pentru organizarea concursului de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități. De altfel se mai poate înscrie la concurs până la sfârșitul lunii ianuarie, audierile fiind susținute în județele Covasna, Harghita, Mureș, Cluj și Brașov. Finala concursului este programat în martie 2020 în sala de spectacole a Colegiului Székely Mikó din Sfântu Gheorghe. Selecția va fi realizată de către un juriu format din specialiști: profesori de muzică, muzicieni, cântăreți etc. Toți participanții vor interpreta o piesă muzicală individual. Genul de muzică interpretată: fără restricții, la alegerea candidaților.

Experiența ne arată că există interes pentru această competiție: anul trecut s-au înscris 37 de candidați, dintre care 19 de persoane au ajuns în finală și 10 persoane au fost premiate. Cu patru persoane, care s-au clasat pe locurile I.-III., am participat la o excursie de o săptămână în Olanda, la evenimentul Benefit Week, organizat de către partenerul olandez. Aici vocaliști talentați în fiecare seară au cântat în fața a sute de persoane la evenimente caritabile. Și în acest an premiul principal al concursului este o excursie de peste o săptămână în Olanda, unde câștigătorul o să aibă ocazia să cânte în fața publicului larg.

Cine poate participa la concurs?

Drept de participare la concurs au persoanele cu dizabilitate, dizabilitate definită prin legea 448/2006. Toate persoanele mai sus menționate, care cântă la un instrument muzical, sau cântă vocal, sunt eligibile la concurs indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie. Cei care vor fi recomandați de către juriu vor avea parte de educație muzicală.Regulamentul de concurs, formularul de înscriere și lista actelor necesare poate fi consultat pe pagina web www.united-by-music.ro/ro/(jos pe pagină: Regulament concurs, Anexe descărcabile).Pentru orice întrebare se poate suna numărul de telefon 0741 177 575.Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 31 ianuarie 2020.Dosarul de aplicare se poate trimite în email la adresa unitedbymusicromania@gmail.com, sau prin poștă la adresa: United by Music România, Sfântu Gheorghe, str. Lăcrămioarei, nr. 5, cod poștal 520085, jud. Covasna.

 

Este nevoie de modele pozitive

Și persoanele fizice pot să facă o donație pentru prima formație muzicală compusă integral din persoane cu dizabilități, talentate în muzică. Ei sunt premiații concursului de talente de anul trecut. Se poate face o donație lunară (sau donație unică) pentru proiectul United By Music, un proiect care creează o schimbare în societate. Misiunea noastră este de a oferi educație muzicală și posibilități de performanțe pentru persoane cu dizabilități, talentate în muzică. Organizăm în mod regulat workshopuri muzicale pentru muzicienii noștri cu dizabilități, unde cu ajutorul mentorilor lucrează la repertoriul muzical.

Cheltuielile permanente în acest proiect sunt: onorariu mentori, profesori, cheltuieli administrative, fonduri pentru transportul beneficiarilor, asigurare și întreținere mijloacelor de transport, cazare și mese pentru beneficiari, întreținerea instrumentelor muzicale și cumpărare echipamente noi după nevoi.

Făcând clic pe linkul http://united-by-music.ro/ro/donează.html și accesând butonul Donează oricine poate contribui cu 25, 50, 75, 100 de lei sau cu orice sumă, lunar sau o singură dată. Ca semn de recunoștință, cei care donează și intră cu adresa de email în baza noastră de date vor primi în mod regulat informații despre sumele cheltuite și vor fi invitați la evenimentele noastre. Prelucrarea datelor, ce implică transferul de bani este complet sigură, lucrăm cu un furnizor de încredere pentru acest tip de tranzacții, Euplatesc.ro.

 

Despre Fundația United by Music

Fundația United by Music România a fost înregistrată în 2018 la Sfântu Gheorghe, unul dintre creatorii proiectului este pastorul reformat Péter Makkai, al cărui nume este asociat cu o serie de proiecte sociale care servesc incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Fundația Creștină Diakónia și Casa Iris din Sfântu Gheorghe conduși de preotul reformat Péter Makkai angajează și integrează persoane cu dizabilități, iar relația cu United by Music din Olanda este una veche. Acuma olandezii sunt partenerii Fundației United by Music România. În momentul de față organizația este comparabilă cu o agenție de management a artiștilor, sau a evenimentelor care implică mulți artiști diferiți. Artiștii sunt aproape complet independenți când vine vorba de performanță muzicală și pot fi numiți muzicieni profesioniști. De exemplu trupa All Star Band a cântat peste 300 de ori, pentru mai mult de 100.000 persoane în 10 țări diferite. În 2012, United by Music a înființat o organizație independentă non-profit și în America de Nord sub îndrumarea lui Barbara Hammerman (www.ubmna.org), iar în 2015 a fost înființat o organizație independentă în Norvegia sub conducerea lui Helena Wilberg (www.unitedbymusic.no).

Membri consiliului de administrație: Joris van Wijngaarden, cofondator, Olanda, Sliedrecht, Tünde Olcsvári, co-fondator, președinte, psiholog, coordonator de programe Casa Iris din Sfântu Gheorghe, Péter Makkai, co-fondator, vicepreședinte, preot reformat, director la Casa Iris din Sfântu Gheorghe, coordonator de programe la Fundația Creștină „Diakónia”, filiala Sfântu Gheorghe, Erzsébet Banga, co-fondator, secretar, Târgu Mureș, psiholog la Asociația Solitudine.

 

Despre lanțul de magazine Amigo

Amigo este un lanț de magazine local din județele Harghita și Covasna. Magazinele Amigo prin ofertele lor se adresează locuitorilor din cartierele de oraşe si constituie parte integrantă a spațiului comunitar. Creează o atmosferă familială și oferă un sortiment bogat de produse. Lanțul de magazine Amigo, de-a lungul timpului a reușit să-şi dezvolte un sistem, datorită căruia poate să ofere consecvent la prețuri cu adevărat mici,produsele indispensabile ale vieţii de toate zilele. Compania operează în total 13 astfel de magazine în orașele din județele Harghita și Covasna.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *