Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

LECTURA ANULUI ÎN JUDEŢUL HARGHITA – EVENIMENTUL DE ÎNCHEIERE A PROGRAMULUI

az-ev-olvasmanya_plakat_roLuni, 14 decembrie, începînd de la ora 16.30 va avea loc evenimtul de încheiere a programului Lectura anului în judeţul Harghita, iniţiat în luna mai de Biblioteca Judeţeană.
Evenimentul va fi găzduit de Cercul de lectură a bibliotecii, în cadrul reuniunii din luna decembrie a cercului.
În program va avea loc prezentarea rezultatului votului Cartea preferată şi tragerea la sorţi a premiilor penru participanţii la vot. Câştigătorii vor fi premiaţi cu cărţi prin tragere la sorţi. În cadrul programului vor avea loc discuţii despre preferinţele de lectură ale cititorilor din judeţ.

Detalii despre program:

Programele culturale ale Bibliotecii Judeţene „Kájoni János” în anul 2015 se reunesc sub genericul Anul lecturii în judeţul Harghita, urmărind scopul dezvoltării competenţelor de lectură ale cititorilor de toate vârstele. Evenimentul de lansare a programului Lectura anului în judeţul Harghita a avut loc în luna mai tot în cadrul reuniunii cercului de lectură. Membrii cercului de lectură şi bibliotecarii de la Biblioteca Judeţeană au pregătit prezentări de carte şi recomandări de lectură. Cu această ocazie a fost lansat votul intitulat Cartea preferată, cititorii din judeţ au fost invitaţi să voteze cartea preferată. Participanţii au votat două cărţi beletristice preferate, cu precizarea titlului şi a autorului: un roman îndrăgit din literatura maghiară sau literatura română (la alegere) şi un roman din literatura universală. În perioada 18 mai – 15 noiembrie 2015 cititorii din judeţ avut posibilitatea să voteze online, pe site-ul Bibliotecii Judeţene „Kájoni János”, şi în bibliotecile publice din judeţul Harghita, prin completarea şi predarea formularului.
În cadrul evenimentului de încheiere a programului, care va avea loc în data de 14 decembrie 2015, vor fi desemnate cărţile cele mai îndrăgite în rândul cititorilor din judeţ, iar câştigătorii votului vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.