Lipsa distanţei de siguranţă în mers, cauza unui accident rutier uşor, produs pe B-dul Timişoarei din municipiul Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Română

La data de 15.09.2015, în jurul orei 11:25, S.L. de 42 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Timișoarei din localitate, pe direcţia străzilor Kossuth Lajos – Lunca Mare, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de concetăţeanul său P.J. de 71 de ani şi a intrat în coliziune cu acesta.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a numitei P.E. de 71 de ani, pasageră în autoturismul din faţă, nici unul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy