Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Organizația Județeana Harghita UDMR a prezentat lista candidaților pentru alegerile parlamentare

 Miercuri, 26 octombrie UDMR Harghita a depus listele de candidați la BEJ. Organizația județeană a Alianței a prezentat o listă completă la Miercurea Ciuc, pe lista de senatori figurând patru, pe cel al deputaților șapte candidați.„Această listă este una a unității, deoarece Alianța are candidați și din diasporă, precum și din partea Partidului Civic Maghiar”-a spus senatorul Dr. Verestóy Attila, care a mai adăugat: „Județul Harghita este cea mai puternică bază a maghiarimii și am încrederea că lista candidaților Alianței va putea mobiliza electoratul la alegerile din decembrie”.

Lista candidaților pentru camera deputaților a UDMR Harghita este întărită de președintele Alianței Kelemen Hunor; Korodi Attila, actualul deputat al zonei Ciucului; Bende Sándor președintele Organizației Teritoriale Gheorgheni; Benedek Zakariás, președintele Organizației UDMR Sibiu; Sebestyén Csaba István, președintele Organizației Fermierilor Maghiari din Romania; Salamon Zoltán consilier județean Partidul Civic Maghiar; Puskás Anna, membră a Organizației Teritoriale de Femei al UDMR Gheorgheni.

Lista completă a candidaților la Senat este compusă din următoarele persoane: Dr. Verestóy Attila, Tánczos Barna- actuali senatori ai județului Harghita; Antal István Lóránt președintele Asociației MIERT și Portik Edit, președinta Organizației Teritoriale de Femei UDMR Gheorgheni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.