Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost ACTUALIZATĂ. Grecia intră în zona galbenă, Spania trece în zona roșie

CNSU a publicat noua listă a țărilor cu risc epidemiologic, pe coduri de culori – roșu, galben și verde, în funcție de incidența cazurilor de COVID-19.

În zona roșie au intrat, în urma creșterii cazurilor, Spania, Portugalia, Olanda, Andorra, Georgia și Malaysia. De  asemenea, Grecia, o destinație turistică preferată de români, trece din zona verde în zona galbenă.

Odată cu actualizarea acestei liste, se lansează în România un proiect pilot pe o perioadă de probă de 60 zile, în incinta Aeroportului Internațional Sibiu la terminalul „Sosiri”, pentru detectarea persoanelor
infectate cu virusul SARS-Cov-2 cu sprijinul echipelor canine special pregătite în acest sens de către Centrul Chinologic  „Dr. Aurel Greblea” Sibiu din cadrul Poliției Române.

Lista cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată, conform Hotărârii nr. 46 din 15.07.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență poate fi vizualizată AICI

Lista țărilor cu risc epidemiologic poate fi vizualizată AICI
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *