Locuitorii din Gheorgheni se pot conecta individual la gaz metan

0

Articol disponibil în: Română

După îndelungi cercetări și discuții cu toate instituțiile implicate am concluzionat că, deși în Gheorgheni este acces la gaz metan, locuitorilor nu li s-a permis racordarea deoarece existau interese ca firma ce deținea încălzirea centralizată din orașul Gheorgheni sa facă profit. La ora actuală contractul cu acea firma este reziliat iar toate instituțiile implicate în a autoriza cuplarea individuală la gaz nu au nicio problemă în a aviza acest lucru.
Singurul impediment este că acolo unde țeava de gaz este mai departe de imobil proprietarul sau proprietarii vor trebui să suporte cheltuielile aferente prelungirii țevii principale de gaz.
Sugerăm locuitorilor din Gheorgheni care doresc să își monteze centrale de apartament să meargă și să facă toate demersurile necesare pentru a se conecta individual la gaz metan iar acolo unde cu rea voință cineva nu le va autoriza lucrarea să ne contacteze la redacție (telefonic sau e-mail) pentru ca să prezentăm public abuzurile care se fac în acest oraș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy