Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locul unde cazurile de COVID sunt în continuă scădere – S-a renunțat la mască, afacerile s-au redeschis la capacitate maximă

Sursa foto: dailymail.co.uk

Numărul cazurilor de coronavirus sunt într-o continuă scădere în TEXAS la 17 zile după ce s-a ridicat obligativitatea purtării măștilor iar afacerile au fost redeschise la capacitate maximă.

Decizia a fost luată de Guvernatorul Greg Abbott la începutul acestei luni, lucru care a stârnit reacții extrem de dure la acel moment, însuși președintele Joe Biden criticând această mișcare numind-o „gândire neanderthaliană” și avertizând că va fi o „mare greșeală”. Iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Sâmbătă, rata de pozitivitate pentru ultimele șapte zile din Texas a atins un minim istoric de 5,27 la sută, iar statul a raportat 2.292 de cazuri noi, cu aproximativ 500 mai puține în medie față de săptămâna trecută. Totodată, numărul persoanelor spitalizate a ajuns și el la 3308, cel mai scăzut nivel din luna octombrie a anului trecut.

Vestea bună a fost anunțată de către Guvernator și pe Twitter:

Astăzi Texas a atins un nivel minim înregistrat pentru rata de pozitivitate Covid de 7 zile: 5,27%. A fost sub 6% timp de 5 zile și sub 10% pentru o lună întreagă. Spitalizările Covid au scăzut din nou – acum la cel mai scăzut nivel din 3 octombrie. Vaccinările continuă să crească rapid.

Una dintre cele mai recente postări, mai precis de acum 18 ore, anunță o scădere a ratei de infectare de până la 4.95:

Mai multe detalii în presa internațională, aici – click.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *