Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locuri rămase libere la Creșa din Miercurea Ciuc. Se fac înscrieri pentru anul şcolar 2020-2021

Foto cu caracter ilustrativ

 

Având în vedere că după prima sesiune de înscriere au rămas locuri libere, invităm acei părinţii care beneficiază de indemnizaţia pentru creşterea copilului până la data de 31 iulie 2021, ca în perioada 20-22 iulie 2020 să depună online dosarul de înscriere, împreună cu cererea tipizată şi toate actele necesare înscrierii copiilor, la Centrul Social Creşă din Miercurea-Ciuc.

Cererile însoţite de documentele necesare înscrierii vor fi transmise doar în format electronic pe adresa de email: koverkatalin@szereda.ro începând cu data de 20.07.2020 orele 08:00. Solicitările trimise până la data şi ora precizată anterior nu vor fi luate în considerare.

În perioada de înscriere, cererile transmise după ora 14:00 sau în zilele nelucrătoare, vor fi înregistrate în următoarea zi lucrătoare.

Cererea de înscriere, actele necesare înscrierii, criteriile de departajare sunt postate şi pot fi descărcate de pe pagina oficială de internet a Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc www.szereda.ro, secţiunea Ştiri. Informaţii suplimentare pot fi obţinute zilnic, între orele 8.00-15.00, la numerele de telefon 0735-209470.

Calendarul şi actele necesare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.