Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lucrări de reabilitare și extindere a rețelei de apă în orașul Bălan/ Vezi străzile afectate

Primăria orașului Bălan transmite că pe străzile Aluniș, Fagul Cetății, Revendica, Mică, Murelor se efectuează lucrări de săpare și montare a conductelor de apă.

foto cu caracter ilustrativ

„Stimați concetățeni, în conformitate cu Autorizația de Construire nr. 1 din 30.07.2018, privind reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și a canalizării orașului,  au început lucrările de săpare și montare a conductelor pe strada dumneavoastră. Astfel, în anumite situații se va bloca vremelnic accesul spre gospodăriile dumneavoastră.”,  precizează Primăria orașului Bălan.
Programul echipelor de lucru este următorul: săptămânal, de luni-vineri, între orele 07:00 – 18:00.
„Având în vedere importanța acestei lucrări facem apel la înțelegerea dumneavoastră și vă rugăm să sprijiniți echipele de muncitori care execută aceste lucrări; în același timp, ne cerem scuze pentru inconvenientul creat și vă asigurăm de tot sprijinul nostru.”,  mai precizează Primăria orașului Bălan.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *