Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lucrări de reabilitare și extindere a rețelei de apă în orașul Bălan/ Vezi străzile afectate

Primăria orașului Bălan transmite că pe străzile Aluniș, Fagul Cetății, Revendica, Mică, Murelor se efectuează lucrări de săpare și montare a conductelor de apă.

foto cu caracter ilustrativ

„Stimați concetățeni, în conformitate cu Autorizația de Construire nr. 1 din 30.07.2018, privind reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și a canalizării orașului,  au început lucrările de săpare și montare a conductelor pe strada dumneavoastră. Astfel, în anumite situații se va bloca vremelnic accesul spre gospodăriile dumneavoastră.”,  precizează Primăria orașului Bălan.
Programul echipelor de lucru este următorul: săptămânal, de luni-vineri, între orele 07:00 – 18:00.
„Având în vedere importanța acestei lucrări facem apel la înțelegerea dumneavoastră și vă rugăm să sprijiniți echipele de muncitori care execută aceste lucrări; în același timp, ne cerem scuze pentru inconvenientul creat și vă asigurăm de tot sprijinul nostru.”,  mai precizează Primăria orașului Bălan.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.