Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Magazinele Lidl își modifică programul de funcționare

Lidl anunta ca modifica programul de functionare al magazinelor, ca urmare a recomandarilor venite din partea autoritatilor in ceea ce priveste prevenirea raspandirii infectiei cu COVID-19.

Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. De aceea, sprijinim recomandările autorităților în ceea ce privește prevenirea infecției cu COVID-19 și luăm noi măsuri pentru a ne proteja colegii și clienții, pe măsură ce acestea se impun.

În acord cu deciziile autorităților și din grijă pentru angajații noștri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toți să avem produsele necesare în aceste zile dificile, am decis ca, începând de luni, 30 martie, programul magazinelor noastre să fie următorul:

  • Luni-Sâmbătă: 07:30 -21:00
  • Duminica: 09:00 -18:00

Excepție de la acest program fac magazinele din orașele în care autoritățile locale au emis reglementări speciale privind programul de funcționare al supermarketurilor. Programul tuturor magazinelor Lidl poate fi văzut AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *