Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mai multe localități din Harghita, fără curent electric din cauza vântului puternic și a ninsorii

Mai multe localități din Harghita au rămas, marți după-amiaza,  fără curent electric, din cauza vântului puternic și a ninsorii.

Potrivit ISU Harghita, au rămas nealimentate cu energie electrică 30 de PT-uri din localitățile Gălăuțaș, Hodoșa, Platonești, Borsec (parțial), Sărmaș, Subcetate, Toplița (parțial), cu 2121 de utilizatori.

Echipele distribuitorului de energie electrică acționează în teren pentru remedierea defecțiunilor.

Amintim că județul Harghita se află sub avertizare meteorologică Cod Galben până diseară, ora 23:00, de intensificări ale vântului. Totodată, este în vigoare o informare meteo de vreme rece, pentru perioada 28-30 martie.

Actualizare:

*S-au alimentat parțial utilizatorii. Au rămas nealimentate 7 PT-uri cu 667 de utilizatori din localitățile Gălăuțaș, Hodoșa și Subcetate (parțial).

*Au rămas nealimentate cu energie electrică 13 PT-uri din localitățile Iacobeni, Plăieșii de Sus, Plăieșii de Jos, Imper, cu 1111 utilizatori. Vânt puternic în zonă. Echipele distribuitorului de energie electrică acționează în teren pentru remedierea defecțiunilor.

*Au fost alimentați integral toți utilizatorii afectați de întreruperea energiei electrice.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.