Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mai mulți câini, plasaţi în adăpost după efectuarea unor controale ale poliţiştilor de la Protecţia Animalelor, la Toplița

În cursul lunii iulie 2022, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Harghita au plasat în adăpost 12 câini și 3 pui, după ce au efectuat verificări în trei imobile din municipiul Toplița,  la care au participat reprezentanți din cadrul Primăriei Toplița  și medici veterinari.

„În urma acestor activități s-a constat faptul că proprietara deținea aproximativ 30 de câini, neîndeplinind condițiile necesare pentru creșterea acestora, în ceea ce privește spațiul, îngrijirea și atenția, hrana și apa suficiente, deranjând locuitorii orașului atât prin agresivitatea lor, cât și prin zgomot și miros.”, a transmis IPJ Harghita.

Cei 12 câini și 3 pui, nu erau microcipați, sterilizați și vaccinați antirabic, astfel că proprietarei  i-au au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform reglementărilor legale în vigoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.