Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mamă și fiică bătute de concubinul beat al tinerei. Polițiștii au emis ordin de protecție

Ordin de protecţie provizoriu emis de poliţişti faţă de un localnic din Satu Mare, care a agresat două femei: pe concubina sa şi pe mama acesteia.

Posibile gânduri din categoria „pe ea şi pe mama ei”
Am crezut că-s „câştigat”,
Două femei când pot să bat.
Ce-am câştigat? O lecţie:
Am ordin de protecţie…

 

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 29.05.2019, în jurul orei 16:30, două localnice din comuna Satu Mare, mamă şi fiică, au fost transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în urma unei agresiuni.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, victimele ar fi fost lovite de mai multe ori de către concubinul tinerei, un localnic de 26 de ani, care le-a provocat leziuni corporale.

Pe numele celui în cauză s-a emis un Ordin de protecție provizoriu şi au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.