Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Manevrele necontrolate l-au dat de gol. Localnic din Praid, beat zdravăn la volan

Foto cu caracter ilustrativ

După ce au observat un autoturism care efectua manevre repetate de mers înainte şi înapoi, pe strada Apei din comuna Praid, poliţişti au constatat că persoana aflată la volan era în stare de ebrietate. 

Prin gest, aşa se exprima:
Pe strada Apei oscila
Şi cu maşina pendula.
Când l-am testat am priceput,
Se exprima la modul… „mut”,
Căci numai apă n-a băut!

La data de 04 iunie 2020, în jurul orei 22:35, un echipaj din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Praid, a observat un autoturism care efectua manevre repetate de mers înainte şi înapoi, pe strada Apei.

Poliţiştii au procedat la identificarea autoturismului în cauză, acesta fiind un localnic de 34 de ani, explicaţia manevrelor inexplicabile efectuate fiind aceea că acesta avea 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii aloolemiei, sens în care pe numele său a fost întocmit dosar penal.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *