Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șefi de secție de la spitalele din Gheorgheni și Odorheiu Secuiesc găsiți incompatibili de ANI

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul a doi angajați cu funcții de conducere în sistemul medical, după cum urmează:

MARC GHEORGHE, șef Secție Obstretică-Ginecologie în cadrul Spitalului Municipal Gheorgheni, județul Harghita

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 decembrie 2014 – 25 ianuarie 2016, întrucât a deținut simultan funcția de șef secție la Secția Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal Gheorgheni și funcția de administrator în cadrul S.C. Centru Medical Multi Promptmed S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. c) din Legea nr.95/2006 și art. 181, alin. (1) și alin. (9) din același act normativ.

KINDA LEVENTE, șef Secție Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, județul Harghita

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 02 mai 2006 – 12 ianuarie 2017, întrucât a deținut simultan funcția de șef Secție Cardiologie în cadrul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, județul Harghita și pe cea de administrator în cadrul S.C. Cardio S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 185, alin. (15) și art. 178, alin. (1), lit. c) şi g) din Legea nr. 95/2006 cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.