Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Medicii din spitalul județean cer răbdare din partea aparținătorilor. Posibilitate de informare telefonică

 

Cu privire la sistarea îndelungată a programului de vizită și răspunzând la nevoile aparținătorilor, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc asigură posibilitatea informării prin telefon: în fiecare zi, într-un interval de timp stabilit aparținătorii pot apela prin telefon medicii curanți ai pacienților.

Avem posibilitatea de a informa acei aparținători, care au fost trecuți de către pacienți în formularul de Consimțământ informat, primit la internare, de aceea rugăm pacienții să completeze aceasta cu numele și numărul de telefon ai aparținătorilor.

Medicii curanți pot fi căutați zilnic, între orele 12 și 13 pe numerele de telefon care se găsesc pe pagina de web al spitalului (www.spitalmciuc.ro), în meniul Numere de telefon.

Pe secțiile spitalului din clădirea din Șumuleu, unde accesabilitatea medicilor este limitată, a fost detașat un asistent social, care are sarcina de a ține legătura cu aparținătorii. Tot un asistent social informează aparținătorii în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) despre pacienții din UPU și din zona de tampon.

Pentru îngrijirea corespunzătoare a pacienților cu Covid-19 au fost reorganizate secțiile spitalului. În momentul de față îngrijim pacienți cu Covid-19 pe secțiile de la Șumuleu, pe fosta secție fizioterapie, ortopedie, dermatovenerologie și prin UPU în zona de tampon. Despre acești pacienți se pot obține informații la numerele de telefon al acestor secții.

Secția de ortopedie poate fi găsită pe numărul de telefon al cardiologiei.

Numărul pacienților cu Covid-19 este mare, iar personalul medical care îngrijește acești pacienți este suprasolicitat, de aceea cerem răbdarea aparținătorilor privind informarea lor. Bolnavii  primesc toate informațiile necesare și medicii se străduiesc să răspundă și la întrebările familie pacienților la nevoie și atunci, când au posibilitate pentru asta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.