Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Meteorologii anunță ninsori, lapoviță și intensificări ale vântului până duminică, 9 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că de sâmbătă, 8 ianuarie, ora 4:00, până duminică, 9 ianuarie, ora 12:00, vor fi precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent.
Cantitățile de apă vor fi în general de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp.
Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea.
În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.