Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Meteorologii anunță ploi și ninsori până sâmbătă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) transmite că începând de joi, 18 martie, ora 06:00 și până sâmbătă, 20 martie, ora 10:00 va fi în vigoare o informare meteorologică de precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general, moderate cantitativ.

  În intervalul menționat, aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în sudul Banatului, în Transilvania, în Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei precum și în zona subcarpatică a Olteniei și a Munteniei treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Local se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse 25 l/mp, îndeosebi în zona de munte.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 18 martie, ora 06:00 – 20 martie, ora 10:00


Fenomene și zone vizate: ninsori însemnate cantitativ în zona montană și strat de zăpadă în creștere semnificativă;

În zona de munte va continua să ningă, temporar însemnat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte important deja depus.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *