Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Microbuz înmatriculat în Harghita, implicat într-un accident produs în Ungaria. Cinci persoane și-au pierdut viața

Cinci persoane au murit marți, 19 octombrie,  într-un accident în care au fost implicate un microbuz românesc şi alte câteva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria, conform  agenţiei ungare de presă MTI.

Microbuzul implicat în accident este înmatriculat în județul Harghita.

Patru mașini s-au ciocnit pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna. Cinci persoane au murit și mai multe persoane au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion.

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, s-au ciocnit patru vehicule. Într-unul călătoreau cinci persoane, două femei și trei bărbați, care au decedat pe loc.

De asemenea, un bărbat în jur de 50 de ani, care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, starea lui este stabilă.

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă, a declarat agenţiei MTI că mai multe ambulanțe și un elicopter au fost trimise la fața locului.

Potrivit anunțului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, postat pe site-ul poliţiei ungare, drumul a fost închis.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *