Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: A început întreținerea de vară a drumurilor din zona Szécseny

Primăria municipiului Miercurea Ciuc transmite că miercuri, 9 iunie, a început  întreţinerea de vară a reţelei de stradă din zona Szécseny. În această parte a oraşului – fiind pe primul loc pe lista prioritară – vor fi îmbunătăţite în jur de o lungime de 6 kilometri de drum public.

 

”În Szécseny, întreţinerea de vară a reţelei de stradă, a început prin frezarea suprafeţei străzii, răspândirea şi compactarea unui strat de balast şi pietriş pe alocuri. Antreprenorul Winfor Building SRL planifică finalizarea reţelei rutiere extinsă de 6 km în termen de două săptămâni. Intervenţia include şi curăţarea şanţurilor.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Întreţinerea poate acoperi numai secţiunile care sunt proprietatea publică a oraşului. Primăria Municipiului Miercurea Ciuc subliniază că este extrem de important ca locuitorii să predea oraşului secţiunile de stradă înregistrate ca teren privat. Acest lucru se justifică nu numai prin extinderea întreţinerii ulterioare, ci şi prin dezvoltările infrastructurale viitoare: construcţia reţelei de apă şi canalizare, urmată de extinderea asfaltării şi a iluminatului public.

Obiectivul conducerii oraşului este ca în perioada construirii reţelei de apă şi canalizare să se finalizeze studiul de fezabilitate pentru modernizarea reţelei de drumuri. Modernizarea ulterioară are în vedere nu doar asfaltarea, ci şi construcţia unor trotuare şi piste de biciclete acolo unde permite amplasamentul.

După Szécseny, va urma întreţinerea de vară a reţelei stradale din Csiba.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *