Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Anunț privind ajutorul de încălzire pentru sezonul rece. Cererile se pot depune până în 15 octombrie

Între 15 septembrie-15 octombrie pot fi depuse cererile pentru solicitarea ajutoarelor de încălzire la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Miercurea Ciuc.

Potrivit Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, familiile şi persoanele singure pot beneficia de ajutoare pentru încălzirea locuinţei și suplimentul pentru energie dacă veniturile medii nete lunare nu depășesc 1386, respectiv 2053 lei/persoană. La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.

Toate informațiile și documentele necesare pentru solicitarea ajutorului de încălzire pot fi găsite pe pagina de web al Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc, www.miercureaciuc.ro / Servicii / Direcția de Asistență Socială. Formularele completate împreună cu documentele justificative vor fi predate personal la biroul nr. 28 al Primăriei, zilnic între orele 9:00–13:00, până la data de 15 octombrie 2022.

Direcția de Asistență Socială atrage atenția celor vizați să consulte în prealabil lista care cuprinde bunurile ale căror posesie duc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuințelor. Lista poate fi accesată pe site-ul Primăriei.

Mai multe detalii pot fi solicitate la numărul de telefon 0266 315 120 / 242 sau prin adresa de e-mail social@szereda.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.