Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc ar păstra credibilitatea: planifică organizarea unui eveniment sportiv

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Trăim timpul incertitudinii și de haos, dar municipiul Miercurea Ciuc ar dori să păstreze credibilitatea, așadar – cu partenerii săi – planifică să organizeze Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc, precum și Maratonul Tușnad – a declarat primarul municipiului Ráduly Róbert Kálmán într-o conferință de presă ținuță pe data de 13 iulie 2020.

Edilul municipiului a subliniat, că Miercurea Ciuc ar dori să rămâne un punct sigur și în timpul incertitudinii și a haosului, și intenționează să-și organizeze – cu autorități județene și locale parteneri – evenimentul sportiv de cel mai înalt nivel a regiunii: Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc. Turul organizat între zilele de 5–8 august are un rol important și în privința turismului: și în acest an, deoarece aproximativ o treime din buget – aproximativ 100 de mii de lei – acoperă costurile de cazare și mese a participanților.

Maratonul Tușnad, un alt eveniment sportiv de vară va fi organizat pe data de 9 august. Primarul se așteaptă la un număr mai mic de participanți, dar fiind un eveniment cu vechime, organizat anual, are importanță ridicată în viața sportivă.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *