Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Blocurile de pe strada Patinoarului nr. 12 și 14, respectiv Aleea Avântului nr. 5, vor fi reabilitate termic

Informam luni, 7 iunie, despre semnarea un contract de finanțare pentru izolarea termică a trei blocuri din Miercurea Ciuc, în valoarea de  6.225.323,84 de lei.
Conform Primăriei municipiului Miercurea Ciuc, vor fi intra în reabilitare termică blocurile din strada Patinoarului nr. 12 și 14, respectiv Aleea Avântului nr. 5.
„Uniunea Europeană va sprijini municipiul cu 2,82 milioane de lei, iar Guvernul cu 500 de mii de lei, iar restul de 2,89 milioane de lei vor fi plătiți din bugetul local (incluzând și contribuția rezidenților).”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
De asemenea, se așteaptă ca în următoarele săptămâni să fie semnat un acord de finanțare pentru renovarea a încă 18 de blocuri de locatari din Miercurea Ciuc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.