Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Începe distribuirea pachetelor cu alimente pentru persoanele defavorizate

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc înştiinţează beneficiarii de ajutor social, respectiv beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, că începând de la data de 16 martie 2021 va începe distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din pachete cu produse alimentare.

Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea-Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 11:00–14:00.

Pachetul conţine: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve din carne de vită și din carne de porc, conserve pate de ficat de porc, borcane de compot de fructe, borcan de gem de fructe,  borcan de gem de fructe dietetic.

Pachetele cu produse alimentare destinate tuturor membrilor familiilor, pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocaţiei de susţinere. La preluarea pachetului, titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabilă.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *