Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Subvenții APIA: se așteaptă solicitanții pentru adeverințe (Miercurea Ciuc)

Biroul agricol al Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc transmite că are intenția de a servi cât mai repede solicitanții certificatului necesar în vederea depunerii cererii pentru subvenția de terenuri APIA 2021.

În Miercurea Ciuc, de obicei,  sunt aproximativ 400 de clienți care în fiecare an solicită subvenția APIA pentru terenuri (Campania primire cereri unice de plată 2021).

În acest an, campania a fost lansat în data de 1 martie și durează până la 17 mai 2021. 

Dosarul de solicitare trebuie să conține și adeverința emisă de la Biroul agricol, iar clienții sunt programați prealabil prin telefon. Biroul atrage atenție proprietarilor de teren, că dacă depunerea dosarelor este urgentă, clienții au posibilitatea de a se programa pe numărul de telefon 0266 315120 / 142.

Adeverința trebuie să fie emisă de la autoritatea locală unde terenul este înscris. Astfel biroul din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc emite adeverințe numai pentru terenuri situate pe teritoriului administrativ al reședinței de județ.

Informații furnizate de Primăria municipiului Miercurea Ciuc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.