Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ministrul ungar al justiţiei: Colecția de semnături a Consiliului Național Secuiesc poate continua!

Foto: Varga Judit/Facebook

 

Ministrul ungar al justiţiei a scris pe facebook joi seara că nici focarul coronavirus nu a putut împiedica cooperarea națională și Consiliului Național Secuiesc poate continua strângerea semnăturilor pentru sprijinirea iniţiativei cetăţeneşti privind regiunile naţionale.

Sesiunea plenară a Parlamentului European a votat regulamentul privind inițiativele cetățenilor europeni. Modificarea afectează şi iniţiativa Consiliului Naţional al Secuiesc pe regiunile naţionale.

Soluția în beneficiul tuturor permite prelungirea procesului de semnare până la epidemia de timp din cauza focarului coronavirus. Mă bucur că mulți dintre noi au reușit să obțină rezultate datorită performanței!

Datorită cooperării exemplare, peste 1 milioane de cetățeni UE sunt deja susținuți de inițiativă. Cu toate acestea, pe lângă cele 1 milioane de semnături, condiția ca o serie de semnături să fie atinse în trimestrul statelor membre.

Să ne luăm un alt avânt! Să nu uităm, împreună suntem putere și slăbiciune peste tot!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.