Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minor de 14 ani, din localitatea Gheorgheni, cercetat penal pentru tentativă la furt calificat

În dimineața zilei de 05.01.2023, Poliția municipiului Gheorgheni a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei unități industriale din localitate, în mod ilegal, fiind evidente urme de răvășire.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, context în care au fost realizate cercetări din care a rezultat faptul că un minor de 14 ani, domiciliat în unitatea administrativ-teritorială susmenționată a pătruns, în noaptea de 04 spre 05.01.2023, prin forțarea ușii de acces în locația în cauză, cu intenția de a sustrage bunuri sau sume de bani. Persoana în cauză a căutat astfel de bunuri sau valori , dar negăsindu-le a părăsit incinta unității.”,  a transmis IPJ Harghita.

A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, spre competentă soluționare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.