Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minor de numai 9 ani, din Miercurea Ciuc, bănuit de furt din buzunare

Foto cu caracter ilustrativ

Poliţiştii au recuperat 400 din cei 500 de lei, sustraşi în ziua precedentă din buzunarul unui localnic de 64 de ani.

La data de 13.05.2020, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism la nivelul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, a fost identificat un minor de 9 ani, din localitate, bănuit de comiterea unui furt de bani, din buzunarul unui concetăţean.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că în ziua precedentă, în jurul orei 16:00, minorul respectiv ar fi profitat de neatenţia unui bărbat de 64 de ani şi i-a sustras 500 de lei dintr-un buzunar, apoi a fugit.

În urma identificării autorului s-a reușit şi recuperarea sumei de 400 de lei, care a fost restituită persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, cu respectarea procedurii speciale în cazul autorilor minori, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *