Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiunile desfășurate de pompierii militari harghiteni, în ultimele două zile

Foto cu caracter ilustrativ

 

Intervențiile din ultimele două zile au constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele de paramedici SMURD (18 cazuri SMURD gestionate), astfel încât 20 de persoane au fost asistate medical de către salvatori, din care un copil accidentat pe pârtia de schi. În acest sens, pentru toți cei care practicați sporturile de iarnă, vă rugăm să fiți atenți.

Tot în cursul zilei de ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică COD GALBEN de vânt, pentru județul nostru, însă nu au fost înregistrate intervenții deosebite, în contextul fenomenelor de vreme rea.

Totodată, în cursul acestei dimineți, la nivel judeţean, au fost emise 2 atenționări meteorologice cod galben de ceață. Pentru evitarea situațiilor ce pot pune în pericol viața şi sănătatea populației, le reamintim celor care pornesc la drum în această perioadă să se informeze asupra traseelor pe care le au de parcurs, să respecte recomandările autorităților și să evite drumurile greu accesibile. De asemenea, înainte de a începe deplasarea să se asigure că sistemul de încălzire al autoturismului funcţionează, iar autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă. Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile pot fi obținute prin intermediul platformei naționale de pregătire https://fiipregatit.ro/ sau al aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *