Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiunile pompierilor harghiteni din ultimele două zile

În ultimele 48 de ore, echipajele operative au gestionat 15 situații de urgență pentru acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate. Astfel, 2 copii și 13 persoane adulte au fost asistate medical de către echipajele SMURD,

Totodată, au fost transmise 6 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența unor urși, în localitățile Sărmaș (4) și Porumbenii Mici (2).

Pentru acoperirea în cele mai bune condiții a misiunilor din dinamică, pompieri militari harghiteni se află la granița cu Ucraina, pentru gestionarea afluxului de persoane care intră pe teritoriul României.

Subunitățile operative ale ISU ”Oltul” Harghita rămân mobilizate pentru intervenția imediată în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

 Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.