Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiunile salvatorilor harghiteni din ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, 21 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, dintre care 3 victime rănite în urma producerii unor accidente rutiere, în localitatea Cârța și pe strada II Rakoczi Ferenc din municipiul Odorheiu Secuiesc.

O misiune complexă a avut loc în localitatea Remetea, unde 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, alături de SVSU Remetea și Ditrău, au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. La locul evenimentului, echipajele de intervenție au constatat că arderea se manifesta cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, însă, din nefericire, o persoană, femeie, în vârstă de 84 de ani, și-a pierdut viața.

Totodată, a fost transmis 1 mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (3 urși), în satul Păuleni, comuna Lupeni.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei https://fiipregatit.ro.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *