Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Monumentul „Olimpicum”, în administrarea primăriei municipiului Miercurea-Ciuc

Consiliul Local al Municipiului Miercurea-Ciuc a acceptat donația domnului Borbáth István Ágoston, adică darea în administrarea locală a monumentului „Olimpicum”.

 

Consiliul municipal s-a întrunit în ședință extraordinară în data de 7 octombrie 2020, și a aprobat hotărâri legate de administrare a terenurilor, despre achitare cotizație, și a acceptat donația Asociației TEST: monumentul Olimpicum, situat în fața Patinoarului artificial „Vákár Lajos” Miercurea-Ciuc.

„Monumentul a fost înaugurat în anul 2004, inițiatorul este sportivul emblematic al municipiului, Borbáth István Ágoston. Monumentul cu numele olimpicilor, realizat de artistul Nagy Ödön, a fost întreținut de asociația susnumită, pe motivul suspendării activității acesteia, monumentul a fost oferit municipalității ca donație. Viceprimarul Füleki Zoltán a asigurat inițiatorul Borbáth István Ágoston, prezent la ședință, că monumentul va fi gestionat cu grijă și în continuare.”, transmite primăria municipiului Miercurea-Ciuc.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.